Amendat pentru refuzul de a purta masca într-o benzinărie şi pentru faptul că l-a insultat pe poliţistul care îi cerea să respecte legea, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a susţinut, la TV, că nu este în regulă ca un poliţist cu două sau şapte clase să îl înveţe pe el, medic chirurg, să-şi pună masca, scrie Epochtimes-romania.com.

Şi, deşi anterior, la un alt post TV, Rădulescu negase că l-ar fi insultat pe poliţist, la B1 nu s-a sfiit să declare că i s-a adresat omului legii cu „băi băiatule” şi i-a spus că vorbeşte prostii.

„Păi, s-a întâmplat în felul următor. Eu, ca să fac aşa o naraţiune să fie interesantă pentru telespectatori, că pentru dumneavoastră ştiu că e interesantă oricum. Cam în timpul pandemiei, adică în luna martie-aprilie, eu m-am conformat exact cum trebuiau să se conformeze toţi oamenii, auzind că vine sfârşitul lumii. Atunci, ştiind că vine sfârşitul lumii şi eu, şi familia mea am spus, domne`, asta e viaţa, ne vom lua o mască, mănuşi şi mergem în supermarket cu mască şi mănuşi. Când intram în luna martie şi aprilie în hipermarket, nu dau nume că erau străine toate oricum, constatam că 100 de oameni din 3.000 eram cu mască şi mănuşi, adică nişte proşti, şi restul, vreo câteva mii de oameni, nu aveau niciun fel de treabă cu masca şi mănuşile. Atunci când erau cazurile acelea multe, multe de tot”, a declarat Cătălin Rădulescu, la B1 TV.

Parlamentarul a relatat varianta incidentului din benzinărie, declarându-se revoltat că un poliţist cu şapte clase sau două îl învaţă pe el.

„Pe unde intram, mai purtam mască. Numai că s-a întâmplat că, vineri, masca mea, pe care încercam să îi explic acestui poliţist cu şapte clase sau două, sau câte o fi având… Nu ştiam că trebuie să ai facultate ca să fii poliţist la circulaţie… Relevant este că un poliţist mă învaţă pe mine, eu fiind medic chirurg, cum să port o mască. Acest poliţist, scuzaţi-mă, de data asta chiar mă revoltă prostia umană, îmi spune, arătându-i că masca mea e la mine şi că s-a rupt un braţ al măştii, şi îi explic individului respectiv că n-am cum să port o mască ţinând-o într-o parte, şi mi-a zis că trebuia să o ţin în mână. Păi, bă, băiatule, tu vorbeşti serios cu mine acum? Tu te auzi ce prostii vorbeşti? Păi, dacă ţineam în mână masca sau nu am avut mască pe faţă nu e acelaşi lucru?

Păi, dacă ţineam în mână mască sau nu am avut masca pe faţă nu e acelaşi lucru? (…) Vreau să ştiţi că eu sunt foarte direct şi spun exact lucrurile. Mi-a spus că trebuia să ţin masca în mână. Eu ştiu să port masca, în blocul operator ştiam să mi-o pun şi ştiu cum s-o port. (…) Individul, pur şi simplu, a vrut să îmi dea o amendă că probabil l-a pus cineva sau m-a recunoscut. S-a ţinut după mine la maşină, i-am explicat, i-am arătat în continuare masca, uită-te la ea bine, vezi că n-am cum să port masca asta, dar o am la mine”, a mai relatat Rădulescu.

Reamintim că deputatul PSD Cătălin Rădulescu s-a ales cu două amenzi după ce a intrat într-o benzinărie din Capitală şi a refuzat să poarte masca de protecţie. Una dintre amenzi este din cauza lipsei măştii iar a doua ar avea legătură cu faptul că l-ar fi înjurat pe poliţist şi i-a spus să îl lase în pace.

Deputatul PSD a intrat în benzinărie fără mască iar un alt client al benzinăriei, nemulţumit de atitudinea lui, a chemat un poliţist care se afla în stradă.

Bărbatul i-a spus agentului că în benzinărie sunt două persoane, un bărbat şi o femeie (Rădulescu era însoţit de o persoană de sex feminin) care nu poartă mască de protecţie.

Poliţistul a intrat şi el în benzinărie, a încercat să stea de vorbă cu cei doi şi le-a spus să poarte masca de protecţie, mai ales că o aveau la ei. Femeia s-ar fi conformat imediat. Nu şi deputatul Cătălin Rădulescu, care nu doar că a refuzat să facă acest gest, dar ar fi devenit şi recalcitrant, potrivit agentului de poliţie.

Politicianul l-ar fi înjurat pe poliţist şi i-ar fi spus să îl lase în pace.

În consecinţă, agentul i-a dat două amenzi, una de 1.000 de lei pentru lipsa măştii şi una de 500 de lei pentru felul în care i s-a adresat.

Reamintim că Rădulescu nu este primul parlamentar PSD care găseşte de cuviinţă să nu poarte masca şi să îi jignească pe cei care îi cer să o facă. Recent, deputaţii Solomon şi Stativă au intrat în atenţia opiniei publice pentru un incident similar la o shaormerie.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

1 COMENTARIU

  1. Iata primul kixrurg facut la facultatile fictive ale renumitei cacati andronescu.
    Chirurg de broaste, melci si omizi birmsneze, acest carnat cu creier cit radical de ordinul 14 dint-al dancilei, este in fiecare luna alt tip de doktor, functie de cum isi plimba limba-n gura.
    Parerea noastra e clara! Un ..vaca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here