Eugen Pirvulescu, senator PNL de Teleorman, anunta in urma unei intalniri cu premierul Ludovic Orban si cu secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, ca a fost semnat un protocol privind primirea in PNL a fostilor membri ALDE, scrie Aktual24.ro.

Pirvulescu scrie pe Facebook ca, in urma intalnirii cu Orban si Barbu, a fost „finalizat protocolul de acceptare si primire in partid a membrilor ALDE”.

„In urma acestor discutii a fost finalizat protocolul de acceptare si primire in partid a membrilor ALDE”, subliniaza Pirvulescu.

El mai spune ca Orban si Barbu i-au promis „ca se vor implica total si ma vor sustine in totalitate pentru a castiga alegerile locale in Teleorman, in toamna acestui an, si, implicit, pentru a castiga presedintia consiliului judetean”.

Postarea integrala:

Astazi, la Palatul Victoria, am avut o intalnire cu prim-ministrul Ludovic Orban si secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu.

evomag.ro

Scopul intalnirii a fost acela de a ne asigura ca masurile luate de Executiv, pentru perioada starii de alerta, vor fi riguros implementate si aplicate in judetul Teleorman, in a putea combate raspandirea acestui virus periculos, astfel incat populatia judetului sa fie in siguranta si protejata, iar tratarea pacientilor infectati cu COVID-19 sa ramana o prioritate in continuare.

Totodata, am mai discutat despre proiectele de dezvoltare a localitatilor din Teleorman, de implementarea proiectelor de infiintare a retelelor de aductiune si distributie gaze naturale, cat si despre alte proiecte de importanta majora pentru judet.

Discutiile de natura politica pe care le-am purtat cu premierul Ludovic Orban si secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, au scos in evidenta faptul ca se vor implica total si ma vor sustine in totalitate pentru a castiga alegerile locale in Teleorman, in toamna acestui an, si, implicit, pentru a castiga presedintia consiliului judetean, astfel incat dupa 30 de ani de administrare paguboasa si clientelara a judetului, PSD sa fie inlaturat de la guvernarea locala, iar judetul sa poata fi dezvoltat sanatos, prin politici liberale, de catre o administratie liberala.

De asemenea, in urma acestor discutii a fost finalizat protocolul de acceptare si primire in partid a membrilor ALDE

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here