Fostul ambasador Ciprian Mihali atrage atentia AUR a intocmit o lista neagra pe care se afla 35 de pesoane, in mare parte intelectuali, care ar trebui sa fie executati pentru „tradare de patrie”, scrie Aktual24.ro.

Mihali a descoperit ca si el insusi se afla pe aceasta lista neagra.

„Atunci cand orice nebun ajunge sa se exprime public, intocmind, in delirul lui nationalist, liste de ‘tradatori’, rezultatul nu poate fi altul decat liste de oameni care trebuie eliminati. Iata de ce, din nou si din nou, mi se pare ca trebuie sa invatam ce inseamna ‘nationalismul’, ‘tradarea’, ‘coruptia’ si de ce spectrul ‘pedepsei capitale’ este, de fapt, un indemn perpetuu la ura si la violenta”, a scris Mihali pe Facebook.

Autorul listei negre, Cezar Victor Nastase are numeroase postari in care promoveaza AUR. El a participat si la mitingurile organizate de AUR in urma cu doua saptamani impotriva masurilor sanitare.

  

Pe 13 aprilie, Aktual24.ro a atras atentia asupra mesajelor extremiste, cu indemnuri la violente extreme, care sunt publicate pe grupurile online controlate de AUR si George Simion. Astfel de mesaje sunt postate in grupul de pe Telegram al lui George Simion fara a fi moderate.

„A sosit vremea sa gasim solutii tehnice pentru a-i ucide in masa pe politicienii escroci de la USRPLUS, partidul borfasilor si al poponarilor, si pe cei de la PNL dar si pe Arafat. Haideti sa ne unim cat mai multi oameni si sa-i eliminam la propriu. (…) Haideti sa gasim mijloacele de eliminare fizica a acestor nenorociti”, a scris un membru AUR. 

„Nu mai suport, vreau sa iesim in strada cu sticle de benzina si sa dam foc acestor nenorociti”, a scirs un alt membru AUR.

„Nu mai sunt solutii, decat sa iesim in strada multi si inarmati. Fiecare cu ce are, pari, rangi, bate de baseball. Daca jandarmii se iau de noi ii batem”, a indemnat un alt simpatizant AUR.

Iata mesajele, redate pe forumul Reddit Romania:

   

AUR s-a aflat in spatele mai tuturor protestelor de strada din ultimele doua saptamani. Inclusiv protestul violent de la sfarsitul lunii martie, in care zeci de ultrasi s-au batut cu jandarmii in Piata Unirii, a fost organizat tot de AUR.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.600 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here