La sfârşitul dezbaterilor din Camera Deputaţilor de la „Ora prim-ministrului”, Florin Cîţu le-a recomandat parlamentarilor PSD să pună „mâna pe carte”, şi s-a oferit chiar să îi înscrie la şcoală, la o facultate cu plată pe liderii partidului, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu. Şeful Executivului i-a acuzat pe aceştia că nu ştiu să citească proiectul de buget pentru 2021, emis de Guvern, scrie Epochtimes-romania.com.

„Dragi colegi şi stimaţi români, aşa cum v-am spus, nu a fost vorba despre buget astăzi, aici. Aţi văzut foarte bine, cei care au discutat despre buget nu l-au înţeles. Promit că o să-mi iau eu din timp, iarăşi, să vă educ, mă gândeam să vă înscriu la şcoală, domnule Ciolacu, şi pe dumneavoastră, Paul Stănescu, la o facultate cu plată, să vă ajut, dar, în acelaşi timp, vă spun ce am tot spus în aceşti 4 ani de când ne tot vedem în Parlamentul României: dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte, cititul nu a omorât pe nimeni”, a declarat Florin Cîţu.

Reamintim că premierul Florin Cîţu a fost prezent luni în Camera Deputaţilor, la invitaţia PSD-ului, la dezbaterea intitulată „Bugetul tăierilor: moartea economică a României!”.

Cu acest prilej, liderul de la Palatul Victoria a afirmat că invitaţia pe care social-democraţii i-au făcut-o „nu are nicio legătură cu bugetul României” ci a fost chemat să se vadă „cât rezistă premierul la înjurăturile lor”. El i-a acuzat pe cei patru lideri PSD care îl contestă, Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu şi Mihai Tudose, că au fost şi rămân slugile lui Liviu Dragnea şi ale lui Darius Vâlcov şi că încearcă, prin amendamentele pe care le-au propus la legea bugetului, să devieze România de la parcursul său european.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here