Consultantul economist şi antreprenorul Andrei Caramitru, fiu al actorului Ion Caramitru, a anunţat că s-a înscris în partidul Uniunea Salvaţi România (USR) şi că va lucra la o variantă de program de guvernare.

„Am făcut asta ca să îmi respect promisiunea pe care am făcut-o public pe 10 august. Ca voi face totul ca să scăpăm de ciuma PSD şi că – la sfârşit – îi vom pedepsi. Şi vom reconstrui o ţara europeană. Fac asta pentru bunicul meu omorât în închisorile comuniste şi pentru copiii mei”, a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook.

Cu o experienţa de 20 ani în domeniul economic, Andrei Caramitru a fost partener senior al McKinsey la nivel global şi a fondat biroul lor din România. A condus sute de proiecte în peste 20 de ţări, a coordonat biroul din Bucureşti al McKinsey şi activitatea lor pe telecomunicaţii, media şi tehnologie la nivel european. A lucrat şi la banca de investiţii UBS în Elveţia şi Londra şi la Boston Consulting Group în Viena. În prezent este antreprenor – coordonează un fond de investiţii în IT fondat în Olanda, scrie News.ro.

Citește și ”Top 10 condamnați penal care scapă de sentințe dacă Dăncilă dă ordonanța – dacnews.net

Potrivit site-ului USR, Andrei Caramitru a devenit consilierul preşedintelui Dan Barna pe programul de guvernare al partidului.

„Andrei Caramitru se va implica în elaborarea programului de guvernare al USR şi va coordona o serie de policy brief-uri pe care USR le va publica lunar în perioada viitoare. Primul policy brief intitulat „USR repară după PSD” a fost lansat pe 17 ianuarie şi face o analiză a economiei după doi ani de guvernare PSD-ALDE”, conform usr.ro. (Sursa: Digi24.ro)

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here