Deputatul USR Claudiu Năsui a declarat, luni, la Profit TV, că, în cazul proiectului bugetului de stat pe 2022 care a fost depus în grabă la Parlament şi urmează să fie votat joi, USR are la dispoziţie “arma” atacului la Curtea Constituţională. În plus, Năsui a atras atenţia asupra faptului că pensiile speciale vor creşte cu 8%, scrie Epochtimes-romania.com.

”O armă pe care o are USR-ul şi pe care nu o avea în legislatura anterioară, este atacul la Curtea Constituţională. Dacă se fac încălcări flagrante ale procedurii, atunci putem să avem o bază pentru a face acest lucru.

Nu aceasta este democraţia, este un exerciţiu ridicol. Democraţie înseamnă să dezbaţi, măcar să ştii ce este acolo. Să fie transparenţă, să ştim ce este acolo, să poţi să spui că nu eşti de acord cu majorarea pensiilor speciale, cu PNDL”, a precizat deputatul.

De asemenea, fostul ministru al Economiei a mai transmis că o poziţie liberală a PNL pe buget ar fi fost ţinerea cheltuielilor în frâu, adăugând că, în schimb, acum, cu o mână se dă şi cu alta se ia.

“Vedem creşteri pentru ăia care au deja şi cei care sunt apropiaţi de putere, inclusiv faimoasele pensii speciale, care cresc cu 8%, cuantumul lor, pe total. Sunt creşteri de cheltuieli a căror justificare nu o găsim”, a mai susţinut Năsui.

Credeți că ar trebui să i se interzică Dianei Șoșoacă să mai dețină o funcție publică pentru cel puțin 10 ani?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.