Fostul presedinte al PNL, Ludovic Orban, a anuntat joi seara ca va demisiona din grupul parlamentar al PNL. El a facut si dezvaluiri despre cum a fost ales Nicolae Ciuca pentru functia de premier, scrie Aktual24.ro.

„Voi demisiona din grupul parlamentar al PNL”, a anuntat Orban la B1 TV. El a precizat ca nici nu va vota guvernul Ciuca.

El a mentionat ca ii asteapta alaturi pe parlamentarii PNL „care au incredere intr-un nou proiect liberal”.

„Decizia de a-l propune pe dl Ciuca nu a fost luata dimineata, la ora 10.00, in simulacrul de BEX, care nu e for statutar al partidului. Candidatul se stabileste in Consiliul National! Sedinta de azi a durat 4 minute. Asta inseamna dezbatere in PNL in conducerea impusa de Iohannis. A fost o informare ca va fi propus Ciuca. Decizia a fost luata aseara, la Vila Lac, unde au participat un numar restrans de persoane, la intalnirea cu Iohannis. Venisera sa se bata astia care-l sprijineau pe Bode cu cei care-l sprijineau pe Citu. A iesit cine a vrut Iohannis.

PNL e o prelungire fara vointa, care nu tine cont de vointa cetatenilor. E o conducere fara coloana vertebrala, fara pareri, care primeste dictatele”, a mai declarat Ludovic Orban.

”Domnului Ciuca nici nu i s-a uscat cerneala pe adeziunea la PNL. El face parte din categoria oamenilor care ajung in functii fara sa aiba o cariera politica in spate. Iohannis e si el un exemplar in acest sens. El a aparut pe turnanta in PNL, a devenit presedintele PNL si seful statului. Te si miri cum au ajuns in functii”, a subliniat Orban.

Dacă președintele Iohannis ar fi suspendat, cum ați vota la referendumul de demitere?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here