Fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui a afirmat, joi, că USL se “reface” cu un premier de la PNL, scrie Epochtimes-romania.com.

“Se reface USL cu un premier de la PNL. Era al doilea scenariu dintre cele pe care le prezentam acum ceva timp. Presupunând că aripa Orban nu va accepta un nou USL, pe ce voturi se bazează viitorul guvern?

PSD, PNL (aripa Iohannis) şi UDMR au în total 269 de voturi. Le trebuie 234 ca să treacă guvernul. La cameră, noul USL va avea 189 de voturi, le trebuie 166 pentru majoritate. La Senat va avea 80 de voturi, le trebuie 69 pentru majoritate”, a scris liderul USR pe platforma de socializare.

În acest context, Năsui susţine că “toate reformele începute vor fi oprite brusc” iar “sistemul va continua fix la fel cum a funcţionat în ultimii 31 de ani”.

“Ni se vor vinde baliverne cu ‘investiţii’ care, de fapt, sunt bani pentru mafiile de partid. Nu se va închide nicio agenţie, dimpotrivă vor mai tot apărea altele noi. Programele corupte de tip PNDL vor creşte în continuare. Iar toate astea se vor întâmpla din taxele şi impozitele pe care ni le ia statul. Vor zice că e un guvern de uniune naţională. Nu e nicio uniune naţională. E o uniune între ei, aceiaşi de acum 10 ani – USL 2”, a conchis Claudiu Năsui.

Dacă președintele Iohannis ar fi suspendat, cum ați vota la referendumul de demitere?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here