Activistul civic Valeriu Nicolae, omul care a reușit să le deschidă copiilor din Ferentari un drum mai bun în viață și fost secretar de stat la Ministerul Muncii pe vremea Guvernului tehnocrat condus de Cioloș, nu ratează nicio ocazie de a demasca impostorii din politica românească.

Iată ce a scris aceasta pe rețelele de socializare:

”Din punctul meu de vedere, PSD-ul e o structură mafiotă care mimează că e un partid. Trebuie să fii fie foarte prost informat, fie foarte prost intenționat, fie foarte bine plătit de mafioții din PSD (vezi televiziunile noastre), fie PSD-ist, să spui că toate partidele sunt la fel. Dacă zici că PSD-ul e mai bun, asta deja e o treabă de țăcăneală, coprofagie sau Dan Voiculescu. PSD-ul e groapa și conținutul haznalei unde se amestecă cu UDMR-ul, iar PNL-ul e podeaua aia deocamdată cam plină de rahat, pipilică și papagalache. USR-ul are încă șanse să fie un partid normal, chiar dacă beat de misecuvinism, riscă să se umple rău de rahat.

M-am apucat să trec prin documentele noilor deputați PSD. Tovarășii îl fac pe regele păcănelelor din Slatina, cel care a recunoscut că a dat mită să scape de pușcărie, Liviu Voiculescu urmărit penal și deputat PNL, să pară aproape om.

Domnul Șoldan, pesedist, coleg de circumscripție cu fiul lui Piedone, nu are CV depus, că e jmecher. Nimic, nimic nu se găsește despre educația și experiența deputatului de 30 de anișori . Firma lui, un aprozar, nu are bilanț contabil depus din 2015, că doar legea nu se aplică la PSD-iști. Se urinează grav și pe ANI, declarațiile lui de avere sunt niște mizerii. Într-un interval de 37 de zile, în 2021, declarațiile de avere sunt diferite. În prima, Șoldanul a trăit din 182 de RON pe lună, în 2020, și a avut noroc că a fost împrumutat de un amic de 100.000 de RON. În a doua, mai apar printr-o minune 29.728 RON făcuți cinstit din pariuri sportive, ca orice deputat responsabil și că a dat el împrumut PSD-ului 100.000 de RON. De unde, nu știm, căci, conform altei declarații de avere, a trăit cu apă și soare în 2019. ANI nu se bagă că doar lucrează pentru ONU și pacea mondială.

Șoldan este un cuvânt împrumutat din maghiară. Înseamnă purcel. Gheorghe Șoldan este deputat PSD de Suceava.”

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here