Un sondaj de uz intern realizat recent la comanda PSD arata ca PNL continua sa se situeze in topul preferintelor romanilor, avand 35%. USR ar fi cotat cu 16%.

Iata datele acestui sondaj intern, prezentate de Hotnews.ro:

PNL 35%

PSD 27%
USR 16%
PRO Romania 8%
UDMR 4%
PMP 4 %
ALDE 4%
PLUS 2%

Prin urmare, ALDE, PMP si UDMR nu ar mai intra in Parlament.

Potrivit unor surse din PSD, liderii acestui partid mizeaza pe faptul ca o parte dintre primarii si sefii de CJ ai partidului vor reusi la alegerile locale sa-si reinnoiasca mandatele (PSD a obtinut in 2016 cele mai multe mandate de primar – 1.677 – reprezentand 52,63% iar PNL are 1.081 de primari, reprezentand 33,92%). „Potrivit calculelor interne care au la baza analiza unor specialisti in domeniu, la alegerile locale am putea obtine un procent intre 30-32%”, au explicat sursele citate.

„Interesul nostru este sa ramanem in opozitie cat mai mult timp iar alegerile locale sa fie impinse cat mai mult in toamna. Sigur, nu este clar daca acest lucru va fi posibil dar ideea unei motiuni de cenzura este deocamdata doar un joc de imagine din postura de partid de opozitie. Este logic ca nu ne dorim sa picam Guvernul. Si-au dorit guvernarea, sa si-o asume acum”, au explicat sursele din PSD.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.