Deputatul USR Cristian Seidler a fost scos miercuri dintr-o emisiune la Antena 3 după ce a făcut aluzie la relația cu Securitatea a lui Dan Voiculescu, fondatorul postului, scrie G4Media.ro.

Seidler, invitat în emisiune prin telefon, a avut un schimb de replici cu un invitat în studio pe tema informatorilor la DNA, moment în care Seidler i-a spus acestuia: ”Sunteți sigur că vreți să vorbiți de informatori? Vorbiți de funie în casa spânzuratului”.

În acel moment, moderatoarea Oana Stancu l-a întrerupt și i-a spus că pot discuta despre informatori și a invocat numele lui Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu. La câteva momente, Oana Stancu i-a urat lui Seidler ”o zi bună” și i-a tăiat legătura.

În 2011, decizia CNSAS prin care Voiculescu a fost dovedit drept colaborator al Securității a rămas definitivă în urma unei decizii a Curții Supreme. Voiculescu a fost recrutat ca informator de Securitate comunista, în februarie 1970, primind numele conspirativ „Mircea”. În 1973 a fost recrutat în rețeaua Direcția a III-a unde i s-a dat numele de cod „Felix” și timp de doi ani a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate în străinătate și cetățeni străini cu care a avut contact.

În 2019, deputatul PNL Pavel Popescu a avut o ieșire similară în platoul Antenei 3.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.600 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here