Publicația Liber în Teleorman anunță că Liviu Dragnea intenționează să-și pună pe lista de candidați a PSD pentru Parlamentul European și fosta iubită. Aceasta ar fi nimeni alata decât Cătălina Ștefănescu, fost deputat PSD.

Publicagti ascrie că printre membrii PSD circulă un mesaj prin care li se solicită să o susțină pe Cătălina Rădulescu, „care vine cu recomandare de sus, foarte de sus”.

”Probabil unii dintre noi își amintesc de vremurile în care Dragnea putea pune și o găina pe lista de candidați în alegeri și găina obținea 90% din voturi. Se întâmplă în Teleorman, pe vremea USL. Atunci a aterizat de niciunde pe lista candidaților la alegerile parlamentare o anume Cătălina Ștefănescu, pe care niciun teleormănean nu o cunoștea și totuși a obținut în alegeri, pe zona Turnu Măgurele, peste 90 de procente, devenind cea mai tânără membră a Parlamentului României. Momentul a coincis cu ascensiunea politică a lui Dragnea la nivel central, iar presa vremii i-a surprins de mai multe ori pe cei doi în ipostaze cel puțin interesante. Cu puțin timp în urmă, Victor Ponta susținea că Dragnea ‘il bătea la cap pe George Maior să-i angajeze iubită de atunci la SRI’, explicând că știe limba rusă și că a studiat la Moscova. Acest detaliu interesant ne-a amintit de Cătălina Ștefănescu, absolventă a Institutului Pușkin din Moscova și de faptul că această tânără vorbea fluent limba rusă.

După ce am făcut conexiunile și am elucidat misterului apariției fulgerătoare a Catalinei Ștefănescu pe lista parlamentărilor PSD, am reușit și noi să confirmăm zvonurile care circulau prin Teleorman la vremea aceea, considerând totuși că povestea e una încheiată.

Ei bine, se pare că ne-am înșelat. Pe circuitul intern al PSD circulă de o vreme următorul mesaj: ‘Toti prietenii să strângă semnături pentru prietena noastră care a venit în frumoasa, unita, minunata noastră familie. Să o aplaudăm pe Cătălina Ștefănescu, care vine cu recomandare de sus, foarte de sus’”, scrie Liber în Teleorman.

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe FACEBOOK sau TWITTER!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.