Deși a pierdut masiv parlamentari, iar Tăriceanu este contestat ca președinte, ALDE a înregistrat, în 2018, un excedent de 5,9 milioane de lei, iar în 2017 de 1,4 milioane de lei, scrie Newsweek.ro.

bestkids.ro

Cine credeți că are cele mai multe șanse să câștige primăria Capitalei?

View Results

evomag.ro
Loading ... Loading ...

ALDE nu a putut cheltui sumele mari de bani pe care le-a primit ca subvenție prin lege. Potrivit bilanțului pe anul 2018 de la Ministerul de Finanțe, ALDE a avut venituri totale de 12,7 milioane de lei și cheltuieli de 6,8 milioane de lei.

ALDE are 9 angajați și trebuie să plătească datorii, într-o perioadă de un an, în valoare de aproximativ 1,2 milioane de lei. Capitalurile proprii ale partidului condus de Tăriceanu sunt de 5,9 milioane de lei.

În decembrie 2018, ALDE a primit de la buget suma de 1,2 milioane de lei. În total, pentru anul 2018, ALDE a încasat suma de 14,4 milioane de lei.

În toate sondajele, ALDE se situează sub pragul electoral la 3-4%.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here