Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului „Chirica, candidatul PNL pentru Primăria Iaşi”, că liberalii mai vin cu o veste bombă. Mai exact, preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu este exclusă susţinerea de către liberali a candidaturii lui Cătălin Cherecheş pentru Primăria Baia Mare, scrie Epochtimes-romania.com.

Cine credeți că are cele mai multe șanse să câștige primăria Capitalei?

View Results

Loading ... Loading ...

„Orice variantă e posibilă şi nu excludem susţinerea acestuia (Cătălin Cherecheş, n.r.). Ne gândim la toate posibilităţile”, a declarat Ionel Bogdan.

Reamintim că la ultimele alegeri locale, Cherecheş, ajuns după gratii în arest preventiv după un flagrant de luare de mită, a candidat din partea Coaliţiei pentru Baia Mare şi a câştigat postul de primar cu un procent estimat de aproximativ 70%.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş – care, potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, nu putea justifica o sumă uriaşă de bani – a venit cu o explicaţie neaşteptată: susţine că în 2009 a primit o donaţie de un milion şi jumătate de euro de la mama sa. Totodată, edilul a acuzat că intervenţia ANI are loc ca urmare a unor presiuni în spatele cărora ar fi şeful SRI Eduard Hellvig.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.