Liderul USR-PLUS Vlad Voiculescu, proaspăt demis de premierul Florin Cîţu, a susţinut luni, într-o intervenţie la Europa FM, că nu este exclus să fie tot el nominalizat de Alianţă pentru portofoliul de la Sănătate, scrie Epochtimes-romania.com.

Vlad Voiculescu: Suntem una dintre puţinele ţări unde există aceste contracte pe viaţă.

Reporter: Aţi propune o astfel de schimbare?

Vlad Voiculescu: Nu numai dacă aş reveni, o să propun oricum. Şi USR PLUS, prin noul ministru, că o să fiu eu sau altul, cu siguranţă trebuie să o facă.

Reporter: O secundă, cum să fiţi dumneavoastră noul ministru?

Vlad Voiculescu: Da, eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie complet scoasă de pe masă.

Reporter: Adică, azi la negocieri, coaliţia se duce cu numele dumneavoastră?

Vlad Voiculescu: Asta e treaba Coaliţiei.

Reporter: Pentru dumneavoastră există speranţă că veţi fi propus, din nou, ca ministru?

Vlad Voiculescu: Speranţa mea e mai puţin legată de punctele acestea, vă spun foarte onest că sunt dezamăgit la nivel personal şi afectat. Dincolo de asta, nu e o funcţie de care să mă agăţ şi, în general, nu o să mă agăţ de funcţii. Dar, USR PLUS are nişte lucruri de făcut în Sănătate.

Reporter: Adică nu excludeţi o întoarcere în Minister într-o formă sau alta?

Vlad Voiculescu: Nu, deci aş exclude lucrul ăsta dacă aş avea ceva să-mi reproşez cu adevărat, nici nu aş avea curajul să spun lucrul ăsta.

Reporter: Dar mai puteţi lucra cu domnul Cîţu?

Vlad Voiculescu: Cu domnul Cîţu îmi închipui că este greu de lucrat, pentru mine, presupun că şi pentru dumnealui, între timp. Dar, am mai spus-o, domnul Cîţu nu a demonstrat nici leadershipul, nici spiritul de echipă, nici înţelepciunea politică, nici nimic din toate acele abilităţi care credeam noi că îl califică pentru funcţia de premier.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.500 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here