Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, i-a cerut, marţi, premierului Ludovic Orban să nu se mai transforme într-un “bufon al petrecerilor” şi, în schimb, să acorde atenţie maximă relansării economice a ţării şi să îşi îndeplinească cu “celeritate” atribuţiile la Palatul Victoria, scrie Epochtimes-romania.com.

“METAMORFOZA LUCOVID – între starea de alertă şi starea de alertă ‘maximă’. La începutul şedinţei de Guvern prin care a declarat starea de alertă, domnul Orban a anunţat că ‘trecem de la starea de alertă la starea de alertă maximă’. Nimeni nu ştie ce este, din punct de vedere juridic, starea de alertă maximă. Deranjat de întrebarea incomodă, premierul a precizat că nu vrea să intre în polemici şi că se exprimă plastic. Probabil, că la grupul umoristic studenţesc…De la şedinţa de guvern mai lipsea mandolina… În stare de alertă glumele nu sunt binevenite, domnule Orban! Nu vă puteţi abţine să nu vă transformaţi din nou în bufonul petrecerilor? Poate ar fi momentul să nu mai trataţi în glumă situaţia în care suntem. Poate ar trebui să luaţi în considerare să vă alertaţi maxim şi pentru relansarea economică a României”, a precizat Cazanciuc pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD i-a atras atenţia lui Orban că ar trebui să nu se mai facă de râs cu “programele eşuate pentru IMM-uri”, să fie mai patriot şi să sprijine economia românească, subliniind că aceasta nu poate fi lăsată pe cont propriu pentru a supravieţui.

“Poate ar fi cazul să vă îndepliniţi cu celeritate atribuţiile, acolo, la Palatul Victoria. Poate nu ar trebui ca Parlamentul să insiste ca Guvernul să trimită din timp documentele necesare reglementării situaţiei create de pandemie. Poate ar trebui să plătiţi sporurile promise cadrelor medicale dedicate îngrijirii persoanelor bolnave de Covid”, a adăugat Cazanciuc.

Nu în ultimul rând, Cazanciuc i-a transmis lui Orban că “multe [lucruri – n.r.] ar trebui” făcute.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.