Mihaita Bariz, tanarul de numai 22 de ani, bolnav de fibroza chistica pe care Vlad Voiculescu l-a numit consilier in Ministerul Sanatatii dezvaluie ca numerosi functionari care s-au remarcat prin aroganta si incompetenta revin in minister dupa ce Voiculescu a fost demis, scrie Aktual24.ro.

„Doar ce am ajuns acasa de la Ministerul Sanatatii – Romania, ieri la aceasta ora plecam de acolo, de vreo trei ori m-am intors pe la ora 23-01, ma intorceam cu mancare deoarece Vlad Voiculescu era inca acolo in timp ce unii oameni sustineau ca nu face nimic.

Eu sunt inca in functia de consilier onorific pentru ca nu am fost consilierul onorific al lui Vlad Voiculescu si nici al doamnei secretar de stat Andreea Moldovan, cat timp secretarul de stat Monica Althamer ramane in functie, am sa raman si eu.

Nu sunt suparat ci doar frustrat deoarece Vlad Voiculescu nu a facut nimic altceva decat sa nu supere, a tolerat prea multe, a tolerat doar ca sa nu supere coalitia de guvernare, o coalitie de care i-am si spus ca aparentele insala deoarece am batut Ministerul Sanatatii – Romania in calitate de pacient pana la numirea mea.

Imi pare tare rau daca deranjeaza insa, eu sunt dintr-un partid invizibil domnului premier Florin Citu, partidul pacientilor i-se mai spune uneori, sau ‘aia care vor prea multe’.

In Ministerul Sanatatii – Romania au existat persoane care nu au facut nimic altceva decat sa ii puna bete in roate acestuia, persoane recomandate atat de PNL, cat si functionari publici din partea Partidului Social Democrat, unele persoane au fost detasate in alte institutii iar odata cu demiterea domnului Vlad Voiculescu, s-au prezentat in Ministerul Sanatatii – Romania, deoarece detasarea lor lua sfarsit si ramaneau fara job

Una din persoanele de care am scris mai sus se numeste Alexandra Tamas, dansa este singura persoana care mi-a interzis sa intru intr-un cabinet.

Alexandra Tamas este persoana despre care am scris in 2019, atunci cand domnia sa a considerat ca o pacienta cu fibroza chistica aflata intr-o stare grava poate sa mai astepte pana cand se va intoarce in institutie domnul ministru Victor Costache. Doar ca respectiva pacienta a pierdut lupta cu viata, iar domnia sa a fost destituit din functie de acelasi domn ministru.

Alexandra Tamas s-a prezentat miercuri seara la Ministerul Sanatatii – Romania alaturi de dl SS Andrei Baciu, cel caruia i-au fost incredintate toate atributiile de catre domnul Florin Citu, pana la numirea noului ministru. (Asta ca sa stiti cum se joaca).

Sper ca odata venit noul ministru al sanatatii sa nu mai tolereze nimic si sa puna punct anumite numiri din interiorul institutiei, numiri ce dauneaza grav atat pacientului cat si cadrelor medicale.

PS: Marti dimineata am sa solicit atat domnului premier Florin Citu, cat si domnului Ludovic Orban o intrevedere.

Eu sunt pacient, om, nu stiu cum doriti s-o luati insa, eu vreau sa traiesc, multi altii dintre noi vrem sa traim intr-o tara normala”, a scris Bariz pe Facebook.

Mihaita Bariz sufera de fibroza chistica, o boala genetica ce duce la afectarea functiei sistemului bronhopulmonar, sistemului digestiv, reproductiv si a altor organe.

„Am 21 de ani si am fibroza chistica. Sunt coordonatorul unor comunitati virtuale de orientare si suport”, este prezentarea lui Bariz pe retelele de socializare.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.500 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here