Nu mai e o surpriză că Liviu Dragnea controlează cu mână forte tot ce mişcă în guvern, în partid şi chiar la nivel local. Ce nu ştie multă lume e ce se petrece cu adevărat în cercul intim de putere al lui Liviu Dragnea.

Însă fostul premier Mihai Tudose, recent plecat din PSD, a decis să vorbească. El face dezvăluiri legate de modul în care Dragnea lucrează, în special acolo unde are interese financiare imense cum sunt ministerele Transporturilor şi al Dezvoltării.

„Nimeni întreg la minte nu-și asumă funcția de ministru al Transporturilor și al Dezvoltării pentru că acolo șef este domnului Dragnea. Acolo nimeni nu are dreptul să facă nimic. Acolo nimeni nu are voie să dea un telefon la marile companii, nu are voie să miște un deget. Oricine este acolo trebuie doar să semneze ceea ce fac niște subordonați la ordinul domnului Dragnea.

Dragnea este de-a dreptul malefic, încearcă să păcălească pe toată lumea. Nu a reușit nimeni în istoria asta să păcălească chiar pe toată lumea. Dacă el vrea să facă din PSD un partid de 7%, este treaba lui. Să stea acolo până stinge lumina. Problema este că nu stinge lumina doar la el acasă, stinge lumina peste întreaga țară.”, a declarat Mihai Tudose, la Realitatea TV. (Sursa: Ziaristii.com)

Alegeri prezidențiale 2019. Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Adio justiție! Procurorii trec de astăzi în subordinea PSD. Cele mai importante reacții – dacnews.net

Curtea de Apel București a decis sesizarea Curții Europene de Justiție. Anchetarea lui Kovesi e ilegală

Timmermans: Kovesi este un procuror excelent. Nu poate exista amnistie pentru politicienii corupți

CTP: Kovesi, ca și Halep, fără niciun sprijin de la statul român, este pe punctul de a ajunge în vârf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.