Dacian Cioloș este de acord cu impozitarea bisericilor din România. El este de parere că orice activitate care aduce profit trebuie impozitată, scrie Brasov.net.

”Activitățile economice (n.r. profitul economic al bisericilor din diverse activități) care aduc profit ar trenbui să intre în același regim ca la alte activități. La restul nu stiu pentru că sunt și alte aspecte și detalii sau activități.

Orice activitate care realizează profit ar trebui impozitată. Sigur, sunt și organizații care își duc banii spre chestiuni sociale. Apoi, dincolo de asta, există și la biserică: trebuie văzut unde se duc banii”, a declarat Dacian Cioloș la postul Digi24.

El a mai precizat faptul că o opinie finală, în detalii, în acest subiect ar trebui să îl aibă cei care cunosc foarte bine acest domeniu.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

2 COMENTARII

  1. Impozitarea securiștilor și a rudelor lor până la gradul șapte,Ar avea mult mai mari rezultate,Decât a impizita biserica.Securistii și rudele lor au capusat toată industria din România,Și ne suge sângele precum cspusile,Și de ei nu putem scăpa decât,Taindu-ti mana,piciorul,gatul sau burta,În care ele și-au înfipt foarte adînc acele și trompele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here