Ana Birchal, fost ministru al Justitiei, atrage atentia ca organizarea si functionarea CCR pot fi modificate de coalitia de dreapta in Parlament,s crie Aktual24.ro. Acestea sunt stabilite printr-o lege organica, respectiva lege poate fi modificata „oricand” in Parlament.

„De ce nimeni nu initiaza un proiect de lege pentru modificarea legii nr. 47/1992 privind organizarea si functionarea CCR? Legea 47 este o lege organica, deci poate fi modificata oricand”, subliniaza Birchall.

Ana Birchall a postat acest mesaj pe Facebook dupa ce CCR a decis ca sunt neconstitutionale noile numiri de la TVR si Radioul Public. Recent, CCR a decis, cu o majoritate de 7 judecatori, ca este neconstitutionala si decizia CJUE privind Sectia Speciala.

Curtea Constitutionala a stabilit, pentru 29 iunie, termen de judecata pentru sesizarea PSD referitoare la revocarea din functie a Avocatului Poporului.

CCR a anuntat, vineri, ca stabilit pentru 29 iunie termenul de judecata in cazul sesizarii PSD referitoare la revocarea fin functie a Avocatului Poporului. 

Care, dintre cei doi liberali, este potrivit pentru a prelua conducerea PNL-ului și pentru a asigura o reformă reală a partidului?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.800 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICIcri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here