Deputatul PSD Gheorghe Simon, fost ministru al Economiei in Regimul Dragnea, a declarat marti, la audierea ministrului Virgil Popescu, ca el este un actor care joaca „fantastic de bine intr-o piesa de teatru”, scrie Aktual24.ro.

Cine credeți că are cele mai multe șanse să câștige primăria Capitalei?

View Results

Loading ... Loading ...

„Suntem aici niste actori foarte buni, jucam o piesa de teatru fantastica. Fantastic de bine jucam piesa de teatru. Numai ca si saracul Orban doreste sa fie premier, si domnul Popescu doreste sa fie ministru, dar se parte ca domnul Iohannis nicidecum nu doreste si atunci suntem actori aici pe timpul nostru, noi ne facem treaba ca si actor foarte bun”, a declarat Gheorghe Simon.

Securitatea energetica, eficienta energetica si protectia consumatorului vulnerabil se numara printre principalele directii ale programului de guvernare, a declarat marti ministrul propus al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, la audierile din cadrul comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului.

„Vreau sa trec in revista principalele directii de actiune ale programului de guvernare. As vrea s-o luam pe domenii. Promovarea proiectului de realizare a ciclului integrat de productie minereu de cupru produs finit in Romania in industria cuprului, identificarea unui investitor strategic pentru producerea in tara a produselor finite din cupru cu valoare adaugata mare, realizarea de parteneriate cu companii din tarile NATO pentru integrare si productie in fabricile industriei de aparare din Romania a diverselor tipuri de masini, echipamente si subansamble pentru echipamente pentru Armata Romana, reorganizarea companiei Romarm. In domeniul energiei avem niste obiective principale: securitatea energetica, o politica energetica orientata catre eficienta energetica si protectia consumatorului vulnerabil, redobandirea increderii investitorilor, o politica energetica europeana comuna”, a afirmat Virgil Popescu.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here