Marcel Ciolacu, unul dintre initiatorii infiintarii pensiilor speciale pentru parlamentari, a declarat miercuri, in sedinta plenului reunit la Parlamentului, ca PSD vrea ca acum sa fie desfiintate pensiile speciale pentru ca „Guvernul a inghetat toata Romania”.

„Am ajuns in aceasta situatie pentru ca dvs., guvernul dvs., ati emis o ordonanta prin care ati inghetat pensiile, salariile, toata Romania. Era normal ca orice politician sa reactionam in acest fel, sa nu mai avem indemnizatii speciale, atat timp cat filosofia actualei coalitii este de recesiune.

Nu am inteles de ce nu ati facut acest lucru anul trecut, era primul ministru al Romaniei, aveati o majoritate. N-am inteles, domnule Barna, de ce nu ati dat o OUG sa faceti dreptatea pana la capat”, a declarat Ciolacu in fata plenului reunit, conform Aktual24.ro.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

1 COMENTARIU

  1. Acum puteti face o mica pensie si acelor batrani care au vechime mai mica de 15 ani ca sint foarte multi care din diferite motive nu au putut munci dar au ctizat 10-12anl ce se intampla cu bani cotizati ca doar este un drept a lor ,sunt bani pierduti ,intra la pensii speciale nu??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here