Marcel Ciolacu, liderul PSD, a ieșit șifonat dintr-o încercare de polemică începută cu Dacian Cioloș, președintele USR. Ciolacu, din ce în ce mai arogant și tupeist de când a bătut palma cu Iohannis, i-a spus lui Cioloș că ține lecții de morală în timp ce e un privilegiat pentru că e este plătit de Uniunea Europeană. Europarlamentarul i-a reamintit că PSD este partidul care a jefuit România în ultimii 30 de ani, sărăcind-o și ținând-o într-o înapoiere umilitoare, scrie Ziaristii.com.

Pe Ciolacu l-a enervat faptul că liderul USR a criticat numirea fratelui lui Paul Stănescu (secretarul general al PSD) în postul de vicepreședinte ANRE, unde va încasa circa 500.000 de lei pe an, deși Alexandru Stănescu e inginer mecanic și toată viața a făcut afaceri în agricultură. Acum, PSD l-a pus să se ocupe de reglementarea pieței de energie din România, un domeniu strategic care influențează direct prețul gazelor și al electricității pe care le plătesc românii. Ciolacu s-a apărat, când a fost întrebat de ce a ajuns un agricultor să răspundă de gazele și electricitatea României, explicând că Alexandru Stănescu rămăsese pe dinafara listei de parlamentari și trebuia să i se găsească și lui un loc bun.

Acum, liderul PSD l-a atacat pe președintele USR: „Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule! Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Şi mai urmează un «mizilic» pentru bătrâneşti liniştite: o dublă pensie specială pe viaţă de MII de EURO ca europarlamentar şi fost comisar! În România NU se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule! Tu când renunţi la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică şi din banii României, adică şi din banii românilor?! Ipocritule! Dacian, căţărarea pe cadavre, pe minciună şi pe mizerie umană nu înseamnă că eşti un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO – ca şi guvernul pe care l-ai condus!“.

În aceeași zi, Dacian Cioloș l-a desființat pe Ciolacu: „Dragă Marcele, cum se face că tu poți să-mi numeri mie salariile, dar noi nu putem să știm câți bani ați furat din România?

Pentru cei care nu știți contextul discuției, pentru că îmi imaginez că nimeni, niciodată, nu are vreun motiv serios să intre pe pagină la Marcel Ciolacu, trebuie să vă spun că a ieșit din vizuină, supărat foc pentru că i-am spus că fură curent cu numirea fratelui lui Stănescu – mecanizator agricol – la Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie. Într-un text de înaltă ținută, cum numai pesediștii care își iau bacalaureatul după ce ajung deputați știu să producă, domnul Ciolacu se apucă să-mi numere banii și pensia.

Dragă Marcele, am o veste proastă pentru tine. Până apuc eu pensia, am toată energia necesară să fac totul ca acest vis urât care se numește PSD, împreună cu impostorii lui, să dispară din viitorul modern al țării.

P.S. Interesul PSD pentru pensii speciale este admirabil. De asta poate se apleacă mai repede și asupra subiectului pensiilor speciale ale primarilor, pe care PSD le-a adoptat, și le abrogă mâine. Și fără să mai pună biruri pe cei care muncesc“.

Credeți că ar trebui să i se interzică Dianei Șoșoacă să mai dețină o funcție publică pentru cel puțin 10 ani?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.