Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, pentru Ziare.com, că nu ar fi interesat de şefia Camerei Deputaţilor, motivând că „după ce ai luat 6 milioane de ‘puie monta‘, e cazul să fii smerit o perioadă destul de lungă”. De asemenea, el a adăugat că „am avut funcţii destule şi prea repede, mai multe decât meritam şi trebuia să am ca vârstă” şi că „acum sunt într-o perioadă de acumulare”, scrie Epoch Times.

Dacă se va ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, între ce candidați credeți că va fi confruntarea finală?

View Results

Loading ... Loading ...

În plus, Ponta a precizat că partidul său nu va vota Guvernul Orban în Parlament pentru că „nu avem cum”, adăugând că acest lucru depinde de ceea ce „promite şi vrea să facă domnul Orban”.

În ceea ce priveşte intrarea partidului Pro România la guvernare, fostul premier a indicat că o condiţie principală este impozitarea diferenţiată a salariilor şi creşterea diferenţiată a pensiilor.

Întrebat dacă se aşteptă ca Guvernul Orban să treacă pentru a aduce stabilitate în ţară, Victor Ponta a subliniat că noul guvern „este doar o continuare a instabilităţii”.

„Când ai 100 de parlamentari ca PNL, nu ai cum să guvernezi. Chiar dacă treci la investitură, mai convingi, mai cumperi, mai de frica anticipatelor, ce faci la primul vot, ce faci la toate chestiunile delicate? Ce faci cu banii? Mi-am permis, în baza experienţei acumulate, să îi întreb pe domnul Iohannis şi pe ceilalţi lideri ai Opoziţiei dacă ştiu ce moştenesc. Ştiţi câţi angajaţi, câte probleme amânate? Eu ştiu, pentru că am vorbit cu miniştrii din Guvern, informal, desigur. Sunteţi pregătiţi? Sincer, nu am văzut niciun fel de idee despre ce urmează”, a mai declarat liderul Pro România.

Nu în ultimul rând, Victor Ponta a susţinut că PSD-ul nu are acum un lider şi are nevoie de unul, adăugând că va încerca chiar el să fie acel lider.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.