Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat luni seara, într-o intervenţie la TVR1, că succesorul său la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis, a greşit că nu a decretat mai devreme starea de urgenţă, iar acest lucru „ne va costa enorm”, scrie Epochtimes-romania.com.

„Cea mai mare ezitare este faptul că nu a fost introdusă starea de urgenţă de acum o lună şi jumătate. Asta ne va costa enorm! Pentru că România este infestată în momentul de faţă cu virusul, este doar o chestiune de când va face explozie”, a declarat Băsescu.

La remarca prezentatorului TV că cifrele din România declarate de autorităţi sunt momentan la minimul marjei europene, fostul şef de stat a precizat:

„Da, o să ne tot felicităm până când o să vină ziua în care nu o să avem pregătite spitalele pentru a primi oameni câţi trebuie primiţi. Doamne fereşte!”.

În acelaşi timp, liderul PMP a criticat decretul prin care a fost declarată stare de urgenţă în România şi a solicitat Parlamentului să intervină, când va vota decretul, şi să adauge clarificările necesare.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.