Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, are o postare ironica la adresa PSD dupa ce Parlamentul a respins, miercuri, motiunea PSD impotriva sa si a aprobat apoi desfiintarea pensiilor speciale, scrie Aktual24.ro.

„Inteleg eu bine ca astazi parlamentarii PSD au ramas si cu mine la minister si fara pensii speciale?”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu a fost respinsa, miercuri cu voturi 161 „impotriva” si voturi 140 „pentru”. S-au inregistrat si doua „abtineri” iar doi deputati nu au votat deloc.

Ulterior, cele doua camere reunite ale Parlamentului au votat si pentru anularea pensiilor speciale.

Marcel Ciolacu, unul dintre initiatorii infiintarii pensiilor speciale pentru parlamentari, a declarat miercuri, in sedinta plenului reunit la Parlamentului, ca PSD vrea ca acum sa fie desfiintate pensiile speciale pentru ca „Guvernul a inghetat toata Romania”.

„Am ajuns in aceasta situatie pentru ca dvs., guvernul dvs., ati emis o ordonanta prin care ati inghetat pensiile, salariile, toata Romania. Era normal ca orice politician sa reactionam in acest fel, sa nu mai avem indemnizatii speciale, atat timp cat filosofia actualei coalitii este de recesiune.

Nu am inteles de ce nu ati facut acest lucru anul trecut, era prmul ministru al Romaniei, aveati o majoritate. N-am inteles, domnule Barna, de ce nu ati dat o OUG sa faceti dreptatea pana la capat”, a declarat Ciolacu in fata plenului reunit.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here