Comisia pentru legile Justiției, condusă de Florin Iordache, a fost convocată, marți, pentru ora 15.30. Comisia vrea să treacă prin procedură de urgență modificarea Codurilor penale, după ce planul lui Liviu Dragnea pentru Ordonanța de Urgență a eșuat, scrie Aktual24.ro.

”Aflu pe surse că se urmărește abrogarea unui articol în baza căruia a fost condamnat Liviu Dragnea. Fraților, OUG 13 capătă contur la Parlament!! Cadou de Iepuraș pentru Daddy!! I-am mai spus-o, îi repet: VINE LUPUL!”, anunță Rareș Bogdan pe Facebook.

Pesedistii urmăresc să adopte modificările chiar săptămâna viitoare. Astăzi ar urma să aibă loc o discuție pe această temă cu Liviu Dragnea, informează surse din PSD citate de hotnews.ro.

PSD vrea să impună următoarele modificări: reducerea termenelor de prescripție, abrogarea neglijenței în serviciu, micșorarea termenelor la eliberarea condiționată. Și, nu în ultimul rând, vrea să abroge articolul în bază căruia Dragnea ar putea fi condamnat în dosarul angajărilor fictive, spun reprezentanții USR.

Birourile reunite ale Parlamentului au stabilit, luni, prelungirea perioadei de activitate a Comisiei speciale pe legile justiției pentru 120 de zile, în contextul în care Liviu Dragnea spunea, săptămâna trecută, că Parlamentul trebuie să reia modificarea codurilor penale.

Care credeți că este cea mai potrivită întrebare pentru referendumul de pe 26 mai?

View Results

Loading ... Loading ...

[insta-gallery id=”1″]

Urmărește-ne și pe TWITTER!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.