Liderul USR, Dacian Cioloș, a transmis, marți seară, printr-un mesaj pe Facebook, că a văzut ”polițiști timorați de gura Dianei Șoșoacă” și că ”statul e îngenuncheat în fața celor cu tupeu”, scrie G4Media.ro.

Cioloș a spus despre incidentul de luni, când jurnalista Luciana Goracci de la televiziunea publică din Italia a fost reținută în biroul de avocat al senatoarei ex-AUR Diana Șoșoacă și îmbrâncită de soțul acesteia, că Ministerul de Interne trebuie să dea explicații.

Sechestrarea unor jurnaliști este faptă penală” a mai spus Dacian Cioloș.

”Am văzut polițiști timorați de gura Dianei Șoșoacă, care a măturat pe jos cu jurnaliștii de la televiziunea publică italiană care au îndrăznit să-i pună întrebări. Și atunci ne mai mirăm că statul e îngenuncheat și decredibilizat în fața celor cu tupeu, fără bun-simț. Și că oamenii nu mai au mari așteptări de la stat. Doar politicienii care-l controlează așteaptă să li se dea „dreptate”. Ministerul Afacerilor Interne trebuie să dea explicații cu privire la acest incident, dincolo de mesajul Poliției Capitalei, potrivit căruia „procedurile au fost respectate”. Sechestrarea unor jurnaliști este faptă penală și sper ca nicio imunitate să nu fie invocată de senatoarea Șoșoacă pentru a se ascunde din fața legii și a justiției”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook, marți seară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.