Premierul demis Florin Citu a declarat, vineri, dupa sedinta conducerii PNL, ca Dacian Ciolos trebuie sa caute sa formeze o majoritate alaturi de PSD si AUR. Daca Ciolos va esua, Citu a spus ca PNL va declansa negocieri inclusvi cu PSD, scrie Aktual24.ro.

Principalele declaratii:

Am decis sa sustinem in Parlament demersurile pentru folosirea certificatului verde, cu exceptia activitatilor economice esentiale. Imi asum acest risc politic, dar e solutia de a mentine economia deschisa, fara lockdown.

Guvernul PNL a fost demis prin  motiune de  cenzura, USR este parte a unei majoritati alaturi de PSD si AUR. Votul este politic, a sanctionat un guvern cu rezultate foarte bune. Votul a insemant ruperea colitiaei de guvernare

Raspundarea politica in fata romanilor revine in principal USR

Raspunderea pentru un nou guvern revine majoritatii care a rasturnat guvernul 

Dacian Ciolos are datoria morala de a gasi sprijin la partenerii PSD si AUR

Biroul Executiv decide ca PNL solicita lui Dacian Ciolos sa faca intai discutii cu cele doua partide pentru formarea majoritatii PSD si AUR pentru a gasi cele 234 de voturi necesare investirii Guvernului. Daca Dacian Ciolos nu va reusi sa gaseasca majoritatea pentru investirea Guvernului, PNL va demara negocieri cu toti liderii partidelor responsabile, cu exceptia AUR, pentru a gasi cele mai bune solutii pentru Romania.

Dacă președintele Iohannis ar fi suspendat, cum ați vota la referendumul de demitere?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.