Rusofilia și putinismul celor din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) ies din când în când la suprafață, chiar dacă liderii partidului se străduiesc s-o ascundă. Îi trădează însă propriile fapte, gânduri și acțiuni. Am descoperit, de exemplu, o postare de pe pagina filialei județene Mureș a AUR, pe 4 decembrie 2020, cu numai două zile înaintea alegerilor parlamentare, scrie Ziaristii.com.

În vinerea dinaintea alegerilor, pagina Alianța pentru Unirea Românilor Mureș a găzduit mesajul de susținere al medicului Cristian Vântu din Târgu Mureș, care a explicat de ce votează AUR.

Dr. Vântu prezenta 5 motive pentru care el votează AUR. Cel mai interesant era motivul nr. 2: „Votez AUR pentru că presa globalistă spune că ar fi un partid anti-UE susținut de Putin, iar mie îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină. Nu spun eu asta. A spus-o celebrul dizident Vladimir Bukovski”.

Mesajul pro-Putin și pro-dictatura moscovită a fost preluat cu entuziasm de filiala Mureș a partidului condus de George Simion și Claudiu Târziu. Mai mult, mesajul se află și acum, după mai bine de 6 luni, pe pagina de Facebook menționată.

Postarea AUR Mureș (4 decembrie 2020)

„Am primit cu bucurie mesajul de susținere pentru AUR din partea domnului dr. Cristian Vântu și, în același timp, suntem bucuroși că am devenit o alternativă reală pentru conservatorii autentici.

Vă prezentăm în rândul de mai jos mesajul și motivația domnului dr. Cristian Vântu:

5 motive pentru care votez AUR:

1. Votez AUR pentru că Lucian Mândruță se teme de ei, iar mie nu-mi place Lucian Mândruță. Dacă el spune că AUR practică «o demagogie naționalistă și mistică», eu nu pot decât să strig: Evrika! Am cu cine vota! Ceea ce îl sperie pe Mândruță, pe mine mă entuziasmează.

2. Votez AUR pentru că presa globalistă spune că ar fi un partid anti-UE susținut de Putin, iar mie îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină. Nu spun eu asta. A spus-o celebrul dizident Vladimir Bukovski.

3. Votez AUR pentru că îl propune premier pe Călin Georgescu. Iar Călin Georgescu este singura personalitate din România care a avut curajul să facă declarații tranșante în sprijinul capitalului autohton și să-și asume mesajul suveranist.

4. Votez AUR pentru că un intelectual creștin, cum este Claudiu Târziu, editorul Rost Online și co-președintele partidului, este garanția seriozității unui demers politic de dreapta. Îl citesc cu plăcere și în total acord de mulți ani. Este foarte puțin probabil să mă dezamăgească de acum încolo.

5. Votez AUR pentru că este singurul partid cu șanse să intre în Parlament care susține fără echivoc cele trei valori ale dreptei: Credința, Familia și Națiunea. Spre deosebire de PSD și mai nou de PMP, AUR nu curtează electoratul conservator cu declarații neasumate politic, doar în campania electorală, ci și-a fondat doctrina pe aceste trei valori, de la bun început.”

Care, dintre cei doi liberali, este potrivit pentru a prelua conducerea PNL-ului și pentru a asigura o reformă reală a partidului?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.800 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICIcri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here