Deputatul PSD Eugen Nicolicea are o reacție hilară după ce președintele Iohannis a anunțat, miercuri, a transmis PSD în scris refuzul său cu privire la propunerile pentru ministerele Justiției, Fondurilor Europene și Românilor de Pretutindeni. În document, Iohannis le-a reproșat celor trei lipsă de „experienta”, scrie Aktual24.ro.

Dacă ați fi puși în situația de a negocia lucrurile acestea, ce ați alege?

View Results

Loading ... Loading ...

”Sa spui că un parlamentar de 26 de ani, poate printre cei mai vechi parlamentari, membru în Comisia Juridică de ani foarte buni, președinte al Comisiei Juridice, președinte al Comisiei de Regulament, membru în Comisia de revizuire a Constituției, inițiator de legi și vicepreședinte al Camerei Deputaților de mai multe ori, restul uitați-vă în CV că nu le mai știu, nu are experiență necesară e de râsul lumii. Cel care face această apreciere ar trebui să își compare CV-ul cu al meu”, a afirmat Nicolicea pentru Europa Liberă.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că miercuri a transmis PSD în scris refuzul sau cu privire la propunerile pentru ministerele Justiției, Fondurilor Europene și Românilor de Pretutindeni.

”Inainte de sfintele sărbători de Paști, mi-au propus pesedistii o remaniere a acestui Guvern, nu pentru a face guvernarea mai bună, nu va faceți iluzii, s-au certat ei între ei, găștile, acolo în interiorul PSD-ului, și au venit cu trei propuneri. Persoanele propuse: Nicolicea, Florea și Brailoiu. Și le-am spus atunci că nu sunt de acord cu această remaniere, fiindcă nu aduce nimic nou, nu aduce nimic bun și nu este făcută pentru a guverna mai bine. Astăzi le-am dat pesedistilor refuzul meu și în scris, ca să înțeleagă mai bine că nu sunt de acord cu această remaniere”, a spus șeful statului, la Palatul Cotroceni.

Pe 7 mai, premierul afirma că președintele Klaus Iohannis ar trebui să dea un răspuns în privința motivelor care au stat la baza respingerii propunerilor de miniștri la Justiție, Fonduri Europene și Ministerul pentru Românii de Pretutindeni și nu trebuie așteptat până când expiră interimatul mandatelor.

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

[insta-gallery id=”1″]

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Liste false cu susținătorii lui Tăriceanu la europarlamentare. Poliția a deschis dosar penal

Condamnată pentru că a furat ajutoare sociale, continuă să lucreze la Protecția Copilului Teleorman

Liviu Avram: Conclavul de reflecţie. Cine ne-a modificat, de fapt, legile Justiţiei şi legislaţia penală?

Românii cinstiți și corecți au băgat spaima în borfași. PSD anulează marele mitingul din Bucuresti

[sg_popup id=6254]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.