Ministrul de Interne, Marcel Vela, a sustinut miercuri ca a discutat si cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Ludovic Orban despre acordul dintre Ministerul de Interne si Biserica Ortodoxa Romana. El a negat vehement informatiile conform carora presedinte se opune relaxarii restrictiilor de Paste, scrie Aktual24.ro.

„In primul rand, as dori sa repet ce spun din 8 martie. Sa luati informatii doar din surse oficiale, nu din zvonuri, raspandaci sau diversionisti, care acum pe aceasta epidemie se urca pe valul imaginii, pe valul electoral politic, astfel incat sa creeze tot felul de diversiuni in randul guvernantilor, al decidentilor. Repet, surse oficiale. Aveti surse neoficiale care sunt diversionisti care va dau aceeasi sursa”, a spus Marcel Vela la Antena 3.

„Intalnirile cu domnul presedinte sunt periodice si tema e legata de starea de urgenta, chestiuni extrem de serioase. Eu, inainte de a face un lucru, in calitate de ministru, e normal ca il anunt pe primul ministru si pe presedinte. Ambii erau la curent cu ce am anuntat aseara. Motivul pentru care am luat deciziile au fost cat se poate de simple: cu totii dorim sa evitam aglomeratia in seara de Inviere. Biserica a fost foarte deschisa si apreciez acest lucru”, a adaugat Marcel Vela.

Pentru a trece mai repede timpul petrecut în casă, te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 14.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here