Alexandru Stănescu, fratele lui Paul Stănescu, este susținut de PSD pentru a deveni membru în Consiliul de Administrație al ANRE. Cei din opoziție s-au arătat extrem de revoltați și acuză puterea că înșurubează o rudă în fruntea unei instituții foarte importante, exact în plină criză generată de explozia prețurilor la energie, scrie Stiripesure.ro.

”Faceți o mare greșeală prin votarea lui Alexandru Stănescu la ANRE. Transformați ANRE într-o afacere familie! Alexandru Stănescu a terminat mecanica agricolă, asta nu-l califică pentru o funcție atât de importantă (…) Nici măcar nu l-am audiat astăzi, probabil de rușine, că s-ar face de râs, de aceea nu l-ați chemat în Parlament (…) Vom ataca la CCR această numire!”, a spus Cristina Prună, deputat USR.

Violeta Alexandru a ieșit și ea la atac: ”Mai are domnul Stănescu frați sau verișori? Să ne spuneți, ca să ne pregătim. Să ne spuneți dacă trecem de la verișorii PSD, la verișorii PNL. Măcar să știm pe cine punem în fruntea agențiilor într-un moment de criză. ”, a spus și Violeta Alexandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.