Liderul deputatilor USR, Ionut Mosteanu, a anuntat joi ca PNL si PSD au votat cot la cot in Comisia Juridica impotriva proiectului de eliminare a pensiilor speciale pentru primari si presedinti de Consilii Judetene, scrie Aktual24.ro.

„Prin responsabilitate, PNL pare ca a inteles responsabilitate in fata baronilor. In Comisia Juridica, PNL si PSD au votat astazi impotriva proiectului USR de eliminare a pensiilor speciale pentru primari si presedinti de Consilii Judetene.

Un vot care vine in conditiile unei inflatii de 6.3%, cea mai mare de la intrarea Romaniei in UE. Un vot in total dispret fata de nevoile reale ale romanilor.

Nu baronii trebuie multumiti astazi. Astept de la PNL sa revina in Romania reala. Sa vina la masa negocierilor pentru votarea Guvernului Ciolos, sa opreasca criza politica declansata de Florin Citu, sa dam Romaniei un Guvern stabil si sa renunte la voturile alaturi de PSD pentru noi privilegii”, a transmis Ionut Mosteanu.

Proiectul a primit, de asemenea, aviz negativ si in Comisia pentru Drepturile Omului si in cea de Administratie Publica, tot in urma unui vot comun PNL-PSD-UDMR.

Dacă președintele Iohannis ar fi suspendat, cum ați vota la referendumul de demitere?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here