Senatorul PNL Ion Iordache (Gorj) acuza echipa Citu de „blat cu PSD” si tine sa anunte ca se delimiteaza de actuala guvernare, scrie Aktual24.ro.

„Ma delimitez de actuala guvernare! Sunt profund intristat cand vad ca sansa de dezvoltare a Romaniei este aruncata la gunoi cu atata imaturitate. Ei au primit cadou un Guvern, o majoritate parlamentara stabila si o echipa liberala, unita in jurul unui program de guvernare.

Au distrus tot, iar blatul cu PSD a pus capacul!

In loc sa aratam lumii cat de multe poate realiza echipa liberala, in goana lor dupa putere, au calcat totul in picioare!

Nu pot accepta sa fiu asociat cu asemenea politica distructiva! Mie imi place sa construiesc, sa am satisfactia lucrului bine facut si sa arat oamenilor ca se poate!

Succesul, banii si functiile nu mi-au luat mintile cum vad ca se intampla la unii dintre colegi!
Guvernarea a esuat, nu poti sustine ca economia duduie cand preturile au explodat iar la veniturile oamenilor nu s-a adaugat nimic.

Un an pierdut!

Desi i-am girat neconditionat, aceasta echipa mi-a pierdut complet increderea!

Este primul an fara un proiect national de investitii, Programul Anghel Saligny ar putea produce efecte abia anul viitor;

Desi au promis de anul trecut, planul de reorganizare al CEO nu este avizat nici acum, vulnerabilizand Gorjul peste masura;

Planul de Tranzitie Justa trebuia lansat in aceasta toamna, acum ne spun ca va fi negociat abia in primavara anului viitor;

Din cauza campaniei interne, programele incepute de guvernul Orban au fost suspendate;

Finantarea proiectelor aflate pe lista sinteza a Companiei Nationale de Investitii a fost blocata.

Realitatea este ca romanii, gorjenii, nu o duc bine deloc! Datoria mea fata de oamenii care m-au votat este sa fiu corect, sa spun lucrurilor pe nume si sa pun umarul la treaba! Cred ca si colegii mei, imbatati acum cu apa rece, au sansa sa indrepte greselile din ultima perioada si sa puna pe primul loc oamenii, nu lupta politica!”, a scris Iordache pe Facebook.

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, sustine ca a fost o greseala ca s-a acceptat ca actuala confruntare interna sa dureze trei luni in loc de o luna, sustinand ca „festivalul democratiei” din PNL a „omorat” partidul.

In discursul rostit, vineri, in sedinta Consiliului Director Judetean al PNL Iasi, la care participa si Florin Citu, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a afirmat ca a fost o greseala ca “festivalul democratiei“ din PNL s-a intins pe toata durata verii, in loc sa tina o luna.

„Imi exprim regretul. Nu se poate sa lasi trei luni de zile festivalul democratiei care ne-a omorat. Am contribuit la breaking-news-uri toata vara. In loc sa dureze o luna de zile totul, ca partid de guvernamant, ne-am intins pe trei luni si vedeti cu ce consecinte. Am gresit. Si nu trebuia sa gresim, dar poate invatam din asta ceva. Mai e putin si inchidem aceasta poveste“, a afirmat Gheorghe Flutur, sustinator al lui Florin Citu la sefia PNL.

Potrivit lui Flutur, echipa care va castiga la Congres trebuie sa dea dovada de intelepciune si “sa faca eforturi sa lase de la ei pentru unitatea PNL“.

“Este loc pentru fiecare, indiferent de optiunea pe care o are. Ma rog la Dumnezeu sa se termine cat mai repede Congresul asta“, a adaugat liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here