Fostul premier Victor Ponta a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că protocolul ANAF-PÎCCJ este „foarte bun”, pentru că s-a reuşit prinderea unor mari evazionişti. Totodată, acesta l-a provocat pe Dragnea, ”dacă are curaj şi demnitate”, să fie pe primul loc pe lista de candidaţi PSD pentru alegerile europarlamentare.

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

”În primul rând, foarte bun protocolul. Pentru că protocolul spune aşa: ANAF-ul şi cu Parchetul îi prind pe evazioniştii fiscali – cei mari, nu cei mici, că nu lucrau la cazuri mici – îi prind pe marii evazionişti fiscali şi le iau banii. Că de fapt asta vor românii. Dom’le, am înţeles că îi faci tu dosar lui X, lui Y, dar i-ai luat banii? ANAF-ul cu Parchetul au reuşit să prindă câţiva peşti mari şi să le ia şi banii”, a spus Ponta.

Acesta a dat câteva exemple, susţinând că prin denunţarea protocolului cei care au bani sechestraţi vor să şi-i recupereze.

”M-am uitat, când am văzut atacul împotriva mea, m-am prins că e vorba de bani. Adrian Sârbu are 14 milioane de euro sechestraţi, Adamescu cred că are vreo 50 de milioane de euro, Vanghelie are şi el vreo 40 de milioane de euro bani blocaţi. Aceşti oameni doi-trei ani au fost preocupaţi să nu ajungă la închisoare, nu îi mai interesa de bani. Acum s-au prins că nu ajung la închisoare sau oricum îi scapă cu ordonanţe, cu nu ştiu ce şi ce au zis: vrem să ne luăm şi banii înapoi. Adică statul român este şi bătut şi cu banii luaţi. Şi au pornit această campanie, vezi Doamne, daţi-ne banii furaţi din evaziune fiscală înapoi, că a avut ANAF-ul cu Parchetul protocol”, a afirmat Ponta.

Totodată, acesta l-a provocat pe Dragnea, ”dacă are curaj şi demnitate”, să fie pe primul loc pe lista de candidaţi PSD pentru alegerile europarlamentare.

”Eu încă sper ca domnul Dragnea, dacă are puţin curaj şi demnitate pentru PSD, să fie pe primul loc pe listă, să participe la aceste dezbateri. Altfel, înseamnă că se va comporta, folosesc un termen care îi place, ca un şobolan, care stă numai în întuneric, în cotloane şi bagă pe alţii în faţă. Pe Dăncilă o bagă în faţă, aţi văzut, el nu ştie ce se întâmplă în Guvern, când e ceva de rău ştie Dăncilă. La europarlamentare o bagă pe Rovana, la bătut oamenii în piaţă a băgat-o pe Carmen Dan. Cred că asta denotă o laşitate care românilor nu le place şi care cred că va fi importantă la vot”, a mai spus liderul PRO România.

Sunteți de acord cu declanșarea referendumului pe tema Justiției?

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe FACEBOOK sau TWITTER!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here