USR îi solicită președintelui Iohannis să declanșeze referendumul pe Justiție. Mesajul vine la scurt timp după ce Regimul Dragnea a declanșat un nou atac împotriva Laurei Codruța Kovesi prin intermediul Secției de investigare a infracțiunilor din justiție.

”Avem nevoie de o coalizare a forțelor democratice din societate: orice organizație democratică, asociație profesională, sindicat, ONG, instituție academică să se alăture acestui apel și să găsim împreună soluții și acțiuni comune pentru salvarea democrației. Ne angajăm și vă propunem să folosim împreună toate resursele și instrumentele parlamentare și civice pe care le avem la dispoziție pentru a-i împiedica să meargă până la capat”, a declarat președintele USR Dan Barna.

”Îi cerem președintelui Iohannis să declanșeze referendumul pe Justiție. Un milion de români au semnat inițiativa #FaraPenali. Oamenii s-au săturat să fie conduși de corupți. Întrebarea este foarte simplă. Sunteți de acord ca cei condamnați penal să nu mai poată candida la funcții de conducere în statul român? Acum este cel mai bun moment să avem această dezbatere națională”, a adăugat deputatul USR Cristian Ghinea.

Alegeri prezidențiale 2019. Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Moise Guran: Doamna Kovesi este singurul bărbat adevărat de care s-a împiedicat Dragnea

Șefa PPE din Comisia LIBE a Parlamentului UE: ”Guvernul de la București adoptă tactici de tip fascist”

Prestigioasa agenție de presă Reuters arată ticăloșia puterii de la București în cazul Kovesi

Sluga PSD confimă că fosta șefă a DNA este anchetată în urma plângerii lui Ghiță – dacnews.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.