Continuă războiul dintre PNL şi PSD pe tema crizei facturilor umflate la energie. Vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu s-a dezlănţuit la adresa lui Dumitru Chiriţă, şeful Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), fost deputat PSD timp de patru mandate, pe care îl consideră unul dintre principalii vinovaţi, scrie Epochtimes-romania.com.

„Dumitru Chiriţă, şeful A.N.R.E., instituţia care protejează consumatorii casnici şi industriali de lăcomia distribuitorilor de energie şi gaze, este unul dintre responsabilii crizei facturilor umflate din ţară noastră. Cum este posibil domnule Chiriţă să nu mişcaţi un deget? În plus aţi mai fost şi deputat PSD în patru mandate şi ştiaţi încă din primăvară ce va urma şi nu aţi protejat consumatorii de abuzurile pe care le avem astăzi”, a afirmat Gigel Ştirbu.

Liderul liberal a acuzat că Dumitru Chiriţă, la salariul „modic” de 11.500 € pe lună pe care îl primeşte ca să păzească piaţa energiei, nu a reuşit nici măcar o informare a consumatorilor asupra liberalizării pieţei de energie electrică, nu a sancţionat exemplar niciun furnizor, nicio companie, decât cu sume mult prea mici raportat la profiturile uriaşe ale companiilor.

„De ce nu vă faceţi treaba? De ce nu acţionaţi în interesul consumatorilor? Unde este responsabilitatea Preşedintelui A.N.R.E., unde este monitorizarea şi punerea în aplicare a normelor referitoare la responsabilităţile furnizorilor de pe piaţă? Ne avertizaţi că ‘Nu o să mai putem asigura energia electrică la nevoile de consum!’ Jenant, ruşinos! Dacă vă e aşa largă basca ce mai staţi pe scaunul acela? Plecaţi acasă sau faceţi-vă treaba aşa cum trebuie!”, a declarat Gigel Ştirbu.

Care este soluția pentru Poliția Locală?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.