Un sondaj efectuat de Biroul de Cercetari Sociale  in perioada 1-7 mai 2020 pe un esantion national de 1.545 persoane, reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei, arata ca ALDE ar primi doar 1,4% din voturi pentru alegerile parlamentare, scrie Aktual24.ro.

La intrebarea „La alegerile parlamentare, cu ce partid intentionati sa votati?”, 33% dintre cei chestionati au ales PNL, 22,5% – PSD, 22% – USR-PLUS, 6,5% – PMP, 5,3% – UDMR, 5,1% – Pro Romania, 1,4% – ALDE.

Barometrul national „Lumea si valorile ei politice” a fost realizat pe un esantion de 1.545 de persoane, reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei. Un numar de 155 de interviuri au fost aplicate romanilor din diaspora (10%). Esantionul are o eroare statistica de +/-2,7%, la un interval de incredere de 95%. Interviurile s-au realizat prin telefon (75%) si online (25%). Cercetarea a fost finantata de Comitetul National al Romanilor-Americani Republicani din Statele Unite ale Americii.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

1 COMENTARIU

  1. Pentru USR+PLUS îmi pare mult prea puțin. Dar, oricum, partidul are o scădere, care va continua dacă nu îl schimbă pe Barna. P.S. E totuși surprinzător că mai avem 22-23% de idioți care votează cu ciuma roșie. Și că Tonta trece „pragul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.