Europarlamentarul USR Clotilde Armand annunta ca Primaria Sectorului 1, condusa de Daniel Tudorache (PSD), a anulat o licitatie prin care urma sa acorde 100.000 de euro din bani publici pentru realizarea de clipuri „de informare”, scrie Aktual24.ro.

„O noua victorie impotriva jafului din bani publici. Dupa ce am semnalat public ca primarul din sectorul 1 vrea sa-si faca campanie electorala (in plina stare de urgenta) prin achizitia de 12 spoturi publicitare in valoare de 100.000 euro, va anunt ca am reusit sa anulez licitatia respectiva.

PS: Asta inseamna sa fii cu ochii pe ei si din cauza asta si-a pus PSD-ul armata de postaci sa ma atace. Nu-i nimic. Placerea este de partea mea”, anunta Clotilde Armand.

Tudorache dorea sa ofere aceasta suma uriasa pentru realizarea de videoclipuri prin care sa explice ce a facut Primaria PSD in starea de urgenta. Clipurile urmau sa fie afisate pe 15 site-uri, care primeau o parte din bani.

Armand a anuntat inca de ieri ca nu se lasa pana nu anuleaza licitatia.

„Le spun celor de la Primaria Sectorului 1 sa anuleze achizitia de spoturi de propaganda PSD in valoare de 100.000 euro si ei se fac ca ploua. Incredibil cat tupeu. Problema e ca eu nu renunt pana cand nu anuleaza licitatia”, a scris Armand.

Pe 11 aprilie, Armand a anunta ce pune la cale primarul PSD Tudorache.

„Campanie electorala in plina stare de urgenta. Primaria Sectorului 1 a lansat o licitatie publicata ieri, 10 Aprilie 2020, la sfarsitul programului de lucru, iar depunerea este marti, 14 Aprilie 2020, ora 12:00, pentru productie ”12 spoturi online de aproximativ 30 de secunde/ servicii de difuzare in spatiu public, in 15 publicatii online”, in valoare de 100.000 euro.

Achizitia are numele generic de ‘Servicii de productie si difuzare de spoturi video de informare publica in contextul declararii starii de urgenta pe teritoriul Romaniei’.

Asadar, dl Primar al Sectorului 1 face ‘informare publica’ despre starea de urgenta la o luna dupa ce starea de urgenta a fost instituita?!

Inca ceva interesant. Primaria a delegat responsabilitatea acestei achizitii catre compania HESSEN CONSULTING SRL – o companie avand un singur angajat. L-am rugat pe domnul primar sa ne explice de ce are nevoie de spoturi electorale, insa nu a raspuns.

Voi face alaturi de colegii din USR Sector 1 o contestatie pentru aceasta licitatie nejustificata in plina pandemie de COVID19″, promitea Armand.

Pentru a trece mai repede timpul petrecut în casă, te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 14.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.