Primarul Capitalei, Gabriela Firea, confirmă că Liviu Dragnea a pus la cale violențele din 10 august împreună cu „echipa domniei sale”, scrie Aktual24.

„Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect juridic. Dar uite ca nu a fost așa. Vrea să transforme capitala României, municipiul București și să ajungem precum Beirut”, a declarat Firea, sâmbătă seară, la România TV.

Prima reacție din PSD față de aceste afirmații a venit din partea lui Felix Stroe, președinte PSD Constanța.

„In continuarea acțiunilor sale, de demonizare a președintelui PSD și a activității sale, d-na Firea pretinde fără dovezi că instituțiile de control ale statului inventează dosare și că ‘… nici pe vremea guvernării PDL sau a tehnocraților nu am avut atâtea controale’ (?!). Mai mult, tot Liviu Dragnea ar fi organizat împreună cu Ministerul de Interne și ‘echipa să de comunicare’ acțiunea de pe 10 august (?!), adăugând: ‘Stiu mai multe, dar nu vreau să spun!’, afirmații puerile, lipsite de orice fundament, ale unei persoane însetate de razbunare”, susține președintele PSD Constanța.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.