Senatul a adoptat, marti, un amendament al lui Serban Nicolae (PSD) la legea privind starea de alerta prin care se prevede ca terasele pot fi deschise din 15 mai, scrie Aktual24.ro.

Senatul, dominat de PSD, a adus schimbari majore proiectului de lege trimis de Guvernul Orban. Una dintre aceasta este redeschiderea teraselor din 15 mai.

„Pe durata starii de alerta poate fi permisa prepararea hranei si comercializarea produselor alimentare si bauturilor alcoolice care nu se consuma in spatiile mentionate la alin. (1), cu exceptia teraselor unde se respecta masurile de protectie sanitara”, este propunerea introdusa de Serban Nicolae.

Propunerea a fost adoptata de majoritatea PSD. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a criticat aceasta modificare, sustinand ca deschiderea teraselor este „prematura”.

„Sunt membru PSD, fac apel catre parlamentarii partidului sa nu mearga prea deprate.  Redeschiderea teraselor este prematura”, a spus Badulescu la Digi24.

Pentru a trece mai repede timpul petrecut în casă, te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 14.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here