Șefa DSP București, Acatrinei Laura, a fost schimbată din funcție, iar în locul acesteia a fost numită în funcție Oana Nicolescu. Schimbarea n-ar fi fost atât de răsunătoare, dacă nu s-ar fi produs în plină pandemie și nu s-ar fi făcut, de fapt, o rotație a cadrelor, în interiorul PNL.

  Oana Nicolescu este șefa Organizației Femeilor Liberale Sector 2 și o apropiată a ministrului Educației, Monica Anisie, șefa PNL Sector 2. De altfel, Oana Nicolescu este fina de cununie a Monicăi Anisie. Asta asa, ca sa se vada clar ca nepotismul nu e numai la nivelul consilierilor de ministru, ci chiar Anisie practica cu mare succes, se vede, acest „sport național”.

  Surse din interiorul PNL susțin că la mijloc este, de fapt, o bătălie politică în interiorul PNL București. Bătălia pe funcții, în mod evident. În această bătălie, activitatea celei mai importante instituții din Capitală, în această perioadă, DSP București, este blocată, știut fiind faptul că orice schimbare la nivel de conducere, la o instituție din România, produce un val în cadrul sistemului.

  Între timp, în spațiul public sau pe rețelele de socializare, cetățenii din Capitală se întreabă de ce nu reușesc să afle informații despre ceea ce au de făcut din partea DSP București. Motivul: o banală bătălie politică pe funcții în interiorul partidului de guvernare.

  Pentru a trece mai repede timpul petrecut în casă, te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 14.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here