Deputatul USR Claudiu Năsui a dezvăluit, marţi, că sunt probleme cu amendamentul liderului PSD Liviu Dragnea care prevedea tăierea de fonduri de la Serviciul Român de Informaţii şi distribuirea lor către Ministerul Sănătăţii.

„Cineva şi-a bătut joc de domnul Dragnea şi i-a scris amendamentul prost. Ieri am terminat Comisia pentru Buget la ora 1 noaptea. Iar când am ajuns acasă am verificat un lucru care mi s-a părut suspect în comisie şi pe care o să-l ridic azi. Domnul Dragnea a venit cu câteva amendamente prin care să scadă bani de la SRI şi să-i adauge la sănătate. Bun, nicio problemă”, a declarat Năsui.

Deputatul a arătat că amendamentul a trecut ca prin brânză prin Comisia pentru Buget şi a primit, evident, şi acordul Ministerului Finanţelor.

„Dar ce să vezi că amendamentul are ca sursă de finanţare nişte bani care nu există! Domnul Dragnea ne spune că ia 10 milioane de lei, printre altele, bani de la capitolul ‘sănătate’ de la SRI din titlul ‘transferuri între unităţi ale administraţiei publice’. Problema care e? Că SRI nu doar că nu are acel titlu deloc la capitolul ‘sănătate’, ci are doar 3 milioane în tot capitolul. Cum să scoţi 10 milioane din 3 milioane? Numai domnul Dragnea ştie”, a precizat Năsui.

Potrivit liderului USR, mai suspect este că nici reprezentanţii Ministerului Finanţelor, care şi-au dat acordul pe amendament, nu şi-au dat seama. (Sursa: Epochtimes-romania.com)

Alegeri prezidențiale 2019. Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Reacție disperată a infractorului față de UE. După logica PSD, ar trebui reluat și procesul lui Ceaușescu

Ludovic Orban: ”Adversarul nostru este guvernarea PSD-ALDE, nu Alianţa 2020 USR+PLUS”

Cutremur în Guvern! Se vorbește despre arestarea Vioricăi Dăncilă – dacnews.net

Victor Ponta a anunțat că Pro România va avea o ”candidată” la alegerile prezidențiale – dacnews.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.