Deputatul PNL Daniel Fenechiu a afirmat duminică, la Antena 3, că, în opinia sa, Rareş Bogdan merită să fie desemnat premierul României, scrie Epochtimes-romania.com.

“Eu cred că o să-l vedeţi pe Rareş prim-ministru al României şi cred că va fi şi un prim-ministru bun. Nu merg pe varianta că va fi atât de repede, chiar la această desemnare”, a declarat Fenechiu.

Deputatul susţine că Rareş Bogdan a adus un incontestabil “plus de imagine” PNL-ului şi care “spre deosebire de mulţi oameni politici, nu le ştie pe toate”.

„Nimeni nu poate să conteste plusul de imagine pe care l-a adus Rareş Bogdan Partidului Naţional Liberal. Nimeni nu poate să conteste capacitatea extraordinară de compromis a lui Rareş Bogdan. Este un om care ascultă de specialişti, care, spre deosebire de mulţi oameni politici, nu le ştie pe toate. Niciodată nu l-am văzut pe Rareş Bogdan în discuţiile de specialitate venind să ne explice nouă cât de multe ştie el pe o zonă. Din punctul ăsta de vedere, cred că Rareş este o posibilitate. Zilele astea se va concretiza”, a susţinut Daniel Fenechiu.

Dacă președintele Iohannis ar fi suspendat, cum ați vota la referendumul de demitere?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here