Cătălin Drulă. președinte interimar al USR, a lansat recent acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis. Acesta susține că președintele a fost „arhitectul” eliminării formațiunii sale de la guvernare și spune că este „cel mai mare trădător”.

„Am fost daţi afară de la guvernare. În fapt, dincolo de formalismul gesturilor, asta era o decizie, după mine, deja luată, arhitectul acestei decizii este Klaus Iohannis şi el este şi cel mai mare trădător al misiunii, al unui curent modernist în România.

Ne-a promis modernizare în 2014, când eram un simplu cetăţean şi mi-am pus mare speranţă, ne-a promis din nou în 2019 modernizare, ca opus la PSD, şi acum a aşteptat doar opt luni după alegeri ca să facă această rocadă cu aducerea întregului sistem politic vechi la putere. Asta a produs foarte multă dezamăgire în societate şi descurajare”, a declarat Cătălin Drulă la Digi 24.

De asemenea, acesta a spus și că lumea politică „a intrat într-o mare pace iohanniană, o linişte, un sistem care nu vrea să fie deranjat”. În acest context, USR s-a simţit „nedorit şi ejectat din acest sistem”, spune Drulă.

Mai mult, preşedintele interimar al USR susține că „între PSD şi PNL sunt doar culorile diferite”. Din acest motiv, spune Drulă, există „disperarea asta în societate”.

„Între PSD şi PNL sunt doar culorile diferite şi le convine România aşa cum e, nu e niciunul acolo care îşi face griji sau stă noaptea, dintre lideri, dom-le cum să schimbăm, cum să reformăm. E cam bună aşa cum e. Or, nu e bună! De aia e şi disperarea asta în societate, de aia creşte în faţa oamenilor disperaţi pe care îi amăgeşte Georgică de la galerie cu câteva cuvinte frumoase”, a completat Cătălin Drulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.