Analistul politic Sebastian Lăzăroiu l-a criticat pe premierul Florin Cîţu pentru poziţionarea sa în scandalul gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei, unde are loc un război total între primarul Clotilde Armand şi compania Romprest, scrie Epochtimes-romania.com.

„Cu atitudinea rabinică de azi, Cîţu şi-a bătut singur cuie în talpă. Omiţând faptul că între primăria Sectorului 1 şi Romprest există un contract scandalos, dar şi că Romprest încalcă legea atunci când întrerupe brusc furnizarea serviciilor, Cîţu spune senin: părţile să respecte contractul până la o decizie a justiţiei”, a declarat Lăzăroiu.

Potrivit politologului, premierul Cîţu ar trebui să ştie că, pe drumul lung al reformei statului pe care o tot promite, se va întâlni el însuşi cu multe contracte de acest fel (adevărate pompe de bani).

„Şi la companiile de stat, şi la diverşi clienţi angajaţi în administraţie. Toate sunt beton, deşi oneroase, şi pline de clauze imbatabile, chiar dacă revoltătoare. Ca să nu mai zic cât de susceptibile sunt la diversiuni care smulg lacrimi şi ţipete. Când va încerca să se plângă şi să informeze publicul, argumentul i se va întoarce în faţă. Dar, mă rog, spre deosebire de Clotilde, care a început deja lupta cu mafia (pentru că ştie ca asta o faci în primul an de mandat, ca să nu ai costuri electorale rezultate din diversiuni), Cîţu face reforma doar din gură”, a afirmat Lăzăroiu.

A reușit premierul Florin Cîțu să-și țină promisiunea de a opri nepotismele și conflictele de interese?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.700 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.