Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Catalin Toma (PNL), anunta ca un consilier judetean PSD ar fi comentat pe Facebook agresiunea reclamata de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spunand ca „in Franta era rapita si violata zile in sir”, scrie Aktual24.ro.

Catalin Toma il acuza pe consilierul judetean Ioan Micu ca a scris un comentariu pe Facebook despre situatia in care se afla primarul Sectorului 1 din Bucuresti.

„Consilierul judetean PSD Ioan Micu a depasit orice limita a bunului simt in ceea ce priveste exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, ”aplaudand” indirect modul in care aceasta a fost agresata in Bucuresti. ”In Franta era rapita si violata zile in sir”. Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care si-a dat arama pe fata, oferind publicului masura caracterului sau indoielnic”, a scris, pe Facebook, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Catalin Toma.

Presedintele Consiliului Judetean ii solicita conducerii filialei PSD sa-l sanctioneze pe consilier.

„In conditiile in care Ioan Micu este consilier judetean, gestul sau afecteaza si imaginea institutiei, motiv pentru care solicit public conducerii PSD Vrancea (care o mai fi ca nu se stie prea bine), sanctionarea membrului social-democrat pentru derapajul de care a dat dovada. Trebuie sa ne delimitam clar de astfel de iesiri necontrolate. Respectul si decenta trebuie sa primeze indiferent de culoarea politica a celor care ajung sa aiba opinii contrare”, a precizat Toma.

Consilierul judetean a fost contactat de Mediafax si a spus ca regreta situatia creata. Ioan Micu sustine ca a facut remarca deplasata dupa ce a consumat bere si ca nu a realizat implicatiile mesajului sau. De asemenea, Micu dezvaluie faptul ca a fost mustrat prin intermediul telefonului de sefii de partid.

„Regret, eu sunt mai sarcastic, imi pare rau pentru situatia creata. Am fost sunat de conducerea partidului, de cei de la Vrancea, m-au mustrat. Regret, eram intr-o dispozitie… bausem doua, trei beri la halba, nu mi-am dat seama de implicatii”, a declarat consilierul judetean Ioan Micu.

A reușit premierul Florin Cîțu să-și țină promisiunea de a opri nepotismele și conflictele de interese?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.700 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

1 COMENTARIU

  1. ….asa comentariu…asa raspuns..si in final…asa OM!!Bravos,PSD,macar de-ar fi doar unul dar la acest partid de la Presedinte in jos numai „VIP”uri!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here