Deputatul Ionel Dancă (fost PNL, actualmente membru al formaţiunii Forţa Dreptei înfiinţată de Ludovic Orban) acuză conducerea PNL că fură munca membrilor şi simpatizanţilor PNL şi îi elimină pe membrii partidului din funcţiile publice pentru a numi în locul lor pesedişti, scrie Epochtimes-romania.com.

Astfel, în Ajunul Crăciunului, generalul Ciucă l-a demis pe prefectul liberal al judeţului Vrancea, Gheorghiţă Berbece, pentru a da postul de prefect la PSD, iar între Anul Nou şi Sf. Ion, secretarul de stat de la Ministerul Dezvoltării, Neculai Tănase, a fost schimbat din funcţie pentru un alt pesedist, acuză fostul liberal.

Dancă mai susţine că munca celor care au luptat pentru o guvernarea de dreapta a ţării este aruncată la gunoi şi că funcţiile importante, atunci când nu merg la PSD, se duc la organizaţii care au pierdut „ruşinos” în faţa PSD, nu la cei ce au avut rezultate bune la ultimele alegeri parlamentare.

„Se spune că de Paşti nici şuţii nu fură. Din păcate, şuţii din echipa câştigătoare din PNL nu au avut nicio zi sfântă, nici de Crăciun. Au continuat să fure munca membrilor şi simpatizanţilor liberali şi elimină membrii PNL din funcţii publice pentru a numi în locul lor vechi pesedişti.

Cu PNL la guvernare, membrii PNL sunt schimbaţi din funcţii ca nişte măsele stricate cu foşti sau actuali pesedişti care au blocat şansele de dezvoltare ale României atâţia ani de zile şi i-au făcut pe mulţi români să plece din ţară.

‘Suflu nou’, promis de ‘echipa câştigătoare’ din PNL, duhneşte a ‘pesedism’ rânced prin toate deciziile şi numirile făcute de la formare noului guvern PSD-PNL, condus de generalul Ciucă, la comanda lui Iohannis.

Crunta realitate politică a noului an este că trăim un coşmar, coşmarul restaurării vechiului regim PSD-FSN din epoca lui Dragnea, Ponta sau Năstase-Iliescu. Culmea sfidării politice este că până şi partidul de buzunar al turnătorului Felix primeşte funcţii de conducere în guvernul generalului Ciucă.

Munca oamenilor cinstiţi din PNL care au luptat pentru o guvernare de dreapta a României fără PSD este aruncată la gunoi de oameni care nu au muncit în ultimele bătălii electorale împotriva PSD.

Din topul organizaţiilor PNL care au câştigat împotriva PSD la ultimele alegeri parlamentare, Giurgiu, Sibiu, Alba, Vrancea şi Bihor, niciuna nu are vreo funcţie de ministru în noul guvern condus de PNL.

În schimb, organizaţii liberale care au pierdut ruşinos în faţa PSD la alegerile din 2020, Dolj, Gorj sau Suceava conduc acum partidul şi primesc ministere importante. Nu mai vorbesc de miniştri puşi direct cu pixul de Iohannis care nu au nicio treabă cu munca membrilor PNL.

Şi mai scandos este că în ciuda victoriilor politice extraordinare, una dintre cele mai performante organizaţii PNL la ultimele alegeri, singura organizaţie din Moldova care a învins PSD la toate alegerile din ultimii ani, PNL Vrancea este pur şi simplu penalizată şi decimată politic pentru că l-a susţinut pe Ludovic Orban până la capăt.

În Ajunul Crăciunului, generalul Ciucă l-a demis pe prefectul liberal al judeţului Vrancea, Gheorghiţă Berbece, pentru a da postul de prefect la PSD. Iar între Anul Nou şi Sf. Ion, secretarul de stat de la Ministerul Dezvoltării, Neculai Tănase, a fost schimbat din funcţie pentru un alt pesedist.

Gheorghiţă Berbece şi Nicu Tănase sunt doi foşti colegi de la PNL Vrancea, alături de care am muncit în campaniile împotriva PSD şi care au demonstrat profesionalism şi competenţă în funcţiile pe care le-au ocupat.

Este absolut nedrept ca adevăraţii liberali din ţară să fie înlocuiţi de un guvern condus de PNL cu membrii de partid de la PSD, împotriva cărora am luptat în campaniile politice din ultimii ani. În aceste condiţii, logica şi munca politică nu mai au niciun sens.

Trebuie să ne luăm înapoi rezultatul muncii noastre, trebuie să scăpăm România de acest nou coşmar politic. Cred într-un nou început politic pentru România, într-o nouă politică de dreapta, bazată pe munca oamenilor cinstiţi din această ţară. Aceasta trebuie să fie adevărata #fortadreptei!”, scrie Dancă pe Facebook.

Care este soluția pentru Poliția Locală?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here