Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu (USR PLUS) precizează că secretarul de stat cu atribuții pe vaccinare este Andrei Baciu de la PNL, iar toate deciziile pe vaccinare sunt la premier. Voiculescu îl acuză pe Florin Cîțu că „a nenorocit campania de vaccinare încă din luna mai” și spune că românii trebuie să știe că valul 4 este valul lui Cîțu, scrie G4Media.ro.

Reacția lui Vlad Voiculescu vine după ce premierul Florin Cîțu a acuzat USR PLUS că prin negocierea cu AUR validează teoriile antivacciniste ale acestui partid. ”Dacă AUR a negociat cu USR PLUS ca vaccinarea să fie încetinită?”, a spus Cîțu miercuri seara la Digi24.

„Am auzit că domnul Cîțu a dat afară secretarii de stat USR PLUS de la Ministerul Sănătății pentru că îi era teamă că aceștia ar putea încetini campania de vaccinare. Românii trebuie să știe că: 1. Nu prea ai ce să mai încetinești la campania de vaccinare. Numeri pe degete aproape vaccinările din fiecare centru de vaccinare; 2. Secretarul de stat cu atribuții pe vaccinare – de la începutul vaccinării Covid19 până astăzi – este domnul Andrei Baciu (PNL). Toate deciziile pe vaccinare sunt de altfel la premier”, a scris în replică Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Voiculescu mai precizează că „românii trebuie să știe de asemenea că domnul Cîțu fie are probleme cu memoria, fie vrea cu pasiune să îl detroneze pe Victor Ponta prin felul în care minte. Oricum ar sta lucrurile, este greu de acceptat că am ajuns din nou aici”.

„Românii trebuie să știe că ce vedem zilele astea în comportamentul domnului Cîțu a fost prevestit de ceea ce s-a întâmplat în primele luni ale anului în subiecte precum vaccinarea esențialilor, centrele de vaccinare secrete, falsificarea cifrelor pandemiei, lipsa măsurilor de protejare a vieții oamenilor în pandemie și tot așa. Le-am trăit intens pe toate și mă simt cumva vinovat că nu am reușit să vă arăt încă de atunci cu ce fel de om și politician avem de-a face. Florin Cîțu s-a urcat – aproape literalmente – pe valul 3, aruncând vina pe Ministerul Sănătății, ascunzând datele reale și pozând în campionul relaxărilor. A nenorocit campania de vaccinare încă din luna mai și prin asta a șters șansa României de a merge în pas cu lumea civilizată spre depășirea pandemiei. Florine, românii trebuie să știe că valul 4 este valul tău!”, încheie fostul ministru al Sănătății.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here